Leukste park in Limburg

vakantiepark Limburg

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark Limburg voor jong en oud, dan ben je bij de Leistert op het goede adres. Of je nu met een camper komt, of je huurt een riante luxe bungalow op het park. Maar traditioneel kamperen is natuurlijk ook een mogelijkheid, zelfs met een luxe tintje is dit mogelijk door het huren van privé sanitair. Voor de kinderen is er binnen en buiten veel te doen, het animatieteam staat iedere dag klaar om alle kinderen te vermaken.

Het weer is geen issue meer

Je hoopt natuurlijk tijdens je vakantie op vakantie Limburg dat je mooi weer hebt, maar eigenlijk maakt het weer niets uit op de Leistert. Of het nu regent of de zon schijnt aan de hemel, binnen en buiten is er voor kinderen altijd iets te doen. In het subtropisch zwemparadijs kunnen de ouders met de kinderen zwemmen, van de stroomversnelling of de glijbaan af of heerlijk bijkomen in een van de whirlpools. Heb je honger gekregen dan haal je in de snackbar een lekkere snack om de honger te stillen.

vakantiepark Limburg

Leuke shows in de plaza

In de overdekte plaza van vakantiepark Limburg worden de leukste shows gegeven en kunnen de kinderen spelletjes spelen, de plaza kun je zien als het middelpunt van het park. Hier bruist het van de activiteiten, het klushuis, bowlingbanen, sportcafe, speeltoestellen en nog veel meer. Maar ook buiten verveel je jezelf nooit, minigolf, jeu de boules, speeltuinen, de roeivijver met het strand, eigenlijk teveel om op te noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *